Groene Paprika

Bosch Growers is specialist in de teelt van groene paprika’s. Wij telen Frazier, een soort die bij uitstek geschikt is om groen te oogsten, lang groen blijft en een mooie donkere kleur en een gladde huid heeft. Om de kwaliteit van met name zomerpaprika’s naar een hoger niveau te tillen, kiezen wij ervoor de paprika’s niet op goten te telen. Deze eigenwijze aanpak krijgt inmiddels steeds meer navolging.

Onze paprika’s worden voornamelijk gebruikt in mixverpakkingen (stoplichtverpakking). Het merendeel gaat naar het Verenigd Koninkrijk, maar ook Duitse, Oost-Europese en binnenlandse consumenten kunnen genieten van deze topkwaliteit groene paprika’s.

Samenwerking

Harvest House

Wij zijn Bosch Growers en wij zijn lid van Coöperatie Harvest House U.A.

Harvest House is een internationale organisatie van bevlogen en betrokken telers. Het is een van de grootste producentenorganisaties in vruchtgroenten van Nederland met een breed assortiment tomaten, paprika’s en komkommers. Een steeds groter deel hiervan is biologisch. Harvest House B.V. verzorgt de afzet van de producten van haar leden.

Wij telen op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. En brengen die samen met de ketenpartners van Harvest House van de kas naar de consument. We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer.

Samen bouwen we aan een voedselketen die relevant is in de wereld. Want wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.

Hoe we dit gezamenlijk op een duurzame manier doen, leggen we vast in het duurzaamheidsbeleid van Harvest House. Dit beleid rust op drie pijlers: gezonde mens, gezonde planeet en gezond ondernemerschap. Zo zijn we samen de bron van een gezond leven. 

 Nieuwsgierig? Meer informatie is te vinden op www.harvesthouse.nl/duurzaamheid 

www.harvesthouse.nl

Om het beste teeltresultaat te behalen moet alles optimaal zijn. Daar is veel aandacht voor nodig, maar ook groene vingers.

Jack ’T Hoen

Teeltmanager