Ons team

Bij Bosch Growers werkt een interessante mix van ervaren medewerkers met een indrukwekkend aantal dienstjaren en young professionals met frisse ambitie die het vak nog moeten leren. Stuk voor stuk collega’s die met veel enthousiasme werken aan versproducten van topkwaliteit. Ons vaste team is verdeeld over twee locaties: het groene-paprikabedrijf en de bramenkwekerij. 

Het directieteam wordt gevormd door Jaco, Tijmen en Wouter van den Bosch.

Jaco van den Bosch

Geboren met groene vingers en tuinder geworden omdat hij het leuk vond om met planten om te gaan. Als kind al bezig met het opkweken en verkopen van pot- en perkplantjes. Geboeid door de transformatie van tuinder tot ondernemer. Nu verantwoordelijk voor energie en financiële administratie. Trots op het familiebedrijf.

Tijmen van den Bosch

Deed eerst de opleiding Business & Management, daarna de hbo-opleiding Agrarische Bedrijfskunde en een master Management & Entrepreneurship aan de universiteit van Bath. Werkte als managementconsultant bij Florpartners en sloot zich in 2021 aan bij het bedrijf van zijn vader en broer. Gaat zich vooral bezighouden met de buitenlandse activiteiten.

Wouter van den Bosch

Studeerde Agrarische Bedrijfskunde in Delft en deed een master Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit. Werkte bij Delphy (voorheen GreenQ), waar hij onder meer ondernemers in het buitenland adviseerde. Maakte in 2016 de overstap naar het familiebedrijf en heeft innovaties, lean werken en de bramenteelt als aandachtgebied. Werkt meer aan het bedrijf dan in het bedrijf. Ziet geweldige kansen voor de sector. Voedselproductie is echt zijn ding.