Berries

Bosch Growers is een absolute specialist in hightech glastuinbouw. Wij weten onze kennis van de meest complexe teelten te vertalen naar een succesvol concept voor zachtfruit. Wij zijn in Nederland uniek door onze jaarrond teelt van bramen onder glas. Deze teelt hebben wij zelf tot in de finesses doorontwikkeld. Het resultaat? Twaalf maanden per jaar bramen van topkwaliteit! Om dit te realiseren, maken wij gebruik van de allernieuwste technieken en inzichten.

 De waardevolle kennis die wij hebben opgebouwd, willen wij graag inzetten om de VS te kunnen voorzien van een uniek assortiment zachtfruit. Het eerste product waarmee wij de Amerikaanse consument gaan verrassen is de aardbei, de op één na meest gegeten fruitsoort. De houdbaarheid en smaak van de aardbeien die nu in het winkelmandje belanden, zijn veelal ondermaats. Bij Bosch Growers focussen wij ons juist op die aspecten. En met onze ervaring in het ontwikkelen van nieuwe, uitdagende teelten kunnen wij onze belofte waarmaken: gezonde, smaakvolle aardbeien van ongeëvenaarde kwaliteit. 

De eerste stappen voor het lokaal produceren van zachtfruit in de VS zijn inmiddels gezet. Daarbij komt niet alleen onze uitzonderlijke teelt- en marktkennis, maar ook onze ervaring met buitenlandse projecten goed van pas. Onze specialisten gaan de teeltlocaties ter plekke intensief begeleiden. Daarnaast maken we optimaal gebruik van de meest moderne technieken om de teelt op afstand aan te sturen.