Werken bij

Bosch Growers is een sociaal bedrijf met veel oog voor zijn medewerkers. Wij creëren een plek waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en tot bloei te komen. Wil je een opleiding volgen om door te groeien, om beter in je vak te worden of simpelweg om de Nederlandse taal te leren? Wij helpen je graag verder, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen en je talenten niet onbenut blijven.

Wij zijn altijd op zoek naar verbeterpunten. Hoe zorgen wij voor meer werkplezier, meer voldoening of meer uitdaging? We bedenken nieuwe initiatieven niet vóór medewerkers, maar mét medewerkers. In een goede sfeer en met veel onderlinge betrokkenheid werken we samen aan een optimaal bedrijfsresultaat. We smeden een stevige onderlinge band, staan voor elkaar klaar en – niet onbelangrijk! – hebben veel lol met elkaar.

Vacature Locatiemanager Paprika

Jij hebt de verantwoordelijkheid van plant tot klant. Als spil in het locatieteam hou je overzicht en stimuleer je optimalisatie.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Wil je graag bij Bosch Growers werken en heb jij de kwaliteiten om ons team te versterken? Stuur ons dan een open sollicitatie!